Mad

Køkkenchefen på Stempel hedder Cosmin Pestina og er oprindeligt fra Transsylvanien i Rumænien, men har også været omkring både England og Italien, inden han landede her i Danmark.

 

Hans tilgang er et mindre menukort med simpel, men velsmagende mad af de bedste råvarer. Her er burger (med Jack Daniels whiskeysauce) og sandwiches, steaks, pasta, salater og lidt godt til den søde tand og børnene.

Vil man opleve køkkenet folde sig lidt mere ud, kan man gå ombord i deres små tapasserveringer, som der er ni forskellige at vælge imellem.

Her er også tag-selv-brunch lørdag og søndag kl. 10-14

Om os

De har fået plads til 180 gæster på den store udeservering, hvor man kan kan sidde og følge med i livet på Istedgade og fra 2016 nyde Enghave Plads, når metroen er bygget færdig.

Indenfor er der plads til 90 besøgende, og de kan gå på opdagelse i de mange detaljer, der gemmer sig alle vegne. Herretoilettet er f.eks. blevet en gammeldags GPS, med masser af originale vejskilte fra kendte gader i København.

Kvindetoilettet er stort, har musik og pusleplads med gratis bleer og alt andet til den lille.

Og så går det ellers over stok og sten med fine detaljer - hotelnøgler, gamle DSB skilte, et køkken i en container, københavnervinduer ud mod gården, 50'er kufferter, sveller, bjælker og aflagte kasser.

Stempel Bar & Kitchen, Enghave Plads 2, 1670 København V

+45 33212767

Åbent køkken:

Søn-Tors 10 - 22

Fre-Lør 10 - 23