NYTÅRSAFTEN 2020

Ingen nytårsfest i Stempels lokaler i år, men derfor skal du ikke gå glip af årets menu!

Bestil kuverter med både forret, hovedret og dessert, personligt forberedt af Chef Mike Gage og hans team.

Maden skal endeligt tilberedes derhjemme, så den bedste oplevelse opnåes - Men det er kun ovnen der skal tændes, og vi fortæller selvfølgelig hvordan du skal gribe det an når du afhenter.

Du bestiller bare her, og så sørger vi for at dine kuverter er klar til afhentning hos Stempel

mellem kl. 12.00-15.00 d. 31. december 2020

Forret

Cremet Jordskokkesuppe

m. Jordskokke Chips & Friskbagt Brød

Hovedret

200g Urte-marineret Oksemørbrad,

Pommes Fondant, Honningbagte Rodfrugter & Rødvinssauce

Dessert

Dobbelt Chokolade Mousse

m. Friske Bær & Chokolade Tuille

279,- per kuvert

Forret

Cremet Jordskokkesuppe

m. Jordskokke Chips & Friskbagt Brød

Hovedret

Nøddesteg, Pommes Fondant,

Honningbagte Rodfrugter & Svampesauce

Dessert

Dobbelt Chokolade Mousse

m. Friske Bær & Chokolade Tuille

279,- per kuvert

Nytårs Menu

Vegetar Menu

Hovedret

Kyllinge Nuggets, Glade Kartofler, Ketchup, Grøntsagsstænger

Dessert

Dobbelt Chokolade Mousse

m. Friske Bær, Chokolade Tuille

99,- per kuvert

Børne Menu

BESTILLING

Vi har selvfølgelig også sørget for en Vin Menu, som kan tilkøbes ved afhentning.

Stempel Bar & Kitchen

Enghave Plads 2, 1670 København V

+45 33212767 | info@stempelcph.dk

Åbent køkken:

Man-Fre 11 - 21.30

Lør-Søn 10 - 21.30

clhvid.png